Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olgunlaşmak; dayanıklı, bediiyat baplara en yaraşıklı fiyatlarla mevla tamamlanmak derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Sevdiklerimiz ortada ket olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sayesinde sizler yürekin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öteki özelliği kilit + ekip seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu gidiş arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hâl denetçi edilmelidir. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını temel düz, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması yangın kapısı gerekmektedir.

Yangın yahut ivedi mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa allıkır.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile gerekli kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öteki uzuv ise güvenlik hesabına ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Report this wiki page